CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 5 januari 2009

Lillebror & jag

Idag är bara Lillebror och jag hemma. Ganska skönt. Saknar Storebror, han kommer hem imorgon. Det är det längsta han varit borta ever, med tanke på att han åkte igår. Han är på handbollscup och har skitkul. Pratade som hastigast med honom igår.


L är på dagis, oj vad hon hade bråttom imorse. Mannen är på jobbet, som vanligt. Fast han ligger på plus ändå! Han har låtit mig ha sovmorgon varenda dag han har varit ledig. Mest beror det på att man kan ställa klockan efter hans mage och att han efter toabesök inte kan somna om. Men lite är det såklart en kärleksförklaring från hans sida ;) Dessutom är han så varm, att krypa ner under täcket med honom är som att krypa ner i ett varmt bad.

Tror Lillebror diggar att vara hemma utan syskon. Han passar på att spela piano som han fick i julklapp, något syrran alltid stjäl av honom. Dessutom passar han på att hålla på med Ls alla köksgrejer, något han vanligtvis inte får. På bilden syns även Storebrors gamla biltofflor. Köpte dem för 29:- på en outlet för åtta år sedan men de fungerar fortfarande. Trycker man på taxiskylten tutar och brummar tofflorna. Det kallar jag valuta för pengarna.
Detta piano bråkar de konstant om och det låter sååååååå illa!


L målade sig själv med tuschpennor i ansiktet igår. Hennes nya "grej" är att sitta vid datorn och kolla på Pippi Långstrump och göra pärlplattor samtidigt alternativt rita. Denna gång var det slut på papper och hon bestämde sig för att sminka sig lite. Trots att vi sa till att färgen inte går bort så lätt och att hon inte skulle göra om det målade hon även munnen en stund efter fotot. Vi gjorde en deal att hon skulle få låna lite glitter av mig någon dag istället.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snygg make-up! ;)

Ja, det är nog skönt för lillebror att få vara ensam med mamma men sedna är han nog lika glad när syskonen kommer hem, eller hur?

Hur gick tentan förresten?

Anonym sa...

Skönt med ett barn hemma. Riktigt hinna med varandra. Jag gillar inte uttrycket "ett barn är inget barn". Men är man van tre så är ett rena semestern.

Anonym sa...

Hon har nog varit på party och fått två blåklockor.HEHE.