CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 8 januari 2009

Jag har sagt upp mig...

...som strumpsorterare! Nu jäklar är det NOG! Hade det stora nöjet att ha tvättstuga idag. Det är alltid ett äventyr. Man vet inte om någon stulit tvättiden, vilka maskiner som strejkar eller om det finns någon tvättkärra. Hade hyfsad tur idag, fick behålla min tvättid, alla tvättmaskiner fungerade och även torktumlaren. Torkskåpet hade nog kunnat funka bättre men det gick igång ialla fall. När jag lassade i och ur tvätt i maskinerna insåg jag att min familj inte tagit mitt hot på allvar. För en tid sedan meddelade jag att jag krävde att samtliga medlemmar i familjen, med undantag för Lillebror, satte ihop sina strumpor samt lade dem i tvättkorgen annars skulle jag skita i att sortera deras strumpor. Det tar typ en sekund och underlättar såååååå enormt. För det första hamnar paret i samma maskin, i samma tvättkorg överhuvudtaget. Dessutom slipper jag sortera alla strumpor, idag var det 73 stycken strumpor. Det enda de behöver göra för att ha matchande, rena strumpor är att fästa ihop skaften, där är ju inte strumporna smutsiga ändå. De sitter ihop i både tvättmaskin och torktumlare. Det fanns en familjemedlem som fixade detta och då pratar jag så klart inte om min man! Storebror fixade ungefär 3 av 10 medan Ls ALLA strumpor satt ihop parvis. Så nu mina vänner får mannen och sonen en hög med strumpor och det stora nöjet att sortera dem själv!

Fick äntligen tag på far idag. Det var som tur var inte levern som spökade utan gallan. Blir nog operation. *andas ut*

Mannen kom hem haltandes från sin första träning på nya stället idag. Han sken som en sol och deklarerade att hans ena tå var lila. Aha, skitkul!? Jag fattar mig inte på det här med hans träning. Tydligen är brutna tår och spyhinkar skitcoolt när man har testosteron i kroppen. Jaja, bara jag slipper. (*viskar* han var inte lika kaxig när han skulle ut med hunden nyss och knappt fick på sig skorna *fnissar*)

Imorgon ska bli en bra dag...det har jag bestämt! Någon som instämmer?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hajade till av din rubrik där!

Smart! Det ska jag nog också införa hemma.

Det är ett gissel med alla strumpor.

Sara sa...

Hahaha! Ja, fast strax innan jul sa jag faktiskt upp mig från mitt jobb också. Kändes tråkigt men skönt, hade kunnat bli bra om omständigheterna varit annorlunda. Har nosat upp ett nytt jobb, får se om det blir något av det :D