CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 11 september 2008

Reflektionsprotokoll

Jag måste erkänna, jag har ingen aning om hur ett reflektionsprotokoll ska se ut. På seminariet igår bestämdes att vi skulle skriva ett reflektionsprotokoll över det vi läst och diskuterat. *suckar* Fan vilken dålig idé, har vi inte just diskuterat det i tre timmar!!! Nähäpp, jag skulle ju vara positiv... Det blir nog bra det här...Upp med hakan...

En av anledningarna till mitt bistra humör är att Lillebror sedan en dryg vecka tillbaka bestämt sig för att hålla mig gisslan om nätterna. Jag är gisslan i ett rum av trötthet och gråt. Hoppas det går över snart. L var ju ett sömn-monster men började sova riktigt bra från 18-19 månader så har jag tur kanske jag får sova en hel natt om ett halvår. Låter ju befängt men det känns om en rimlig tidsram för jag har inte sovit en hel natt på tre år. Ser sååååå fram emot det.Passade på att Scrappa lite under föreläsningen här om dagen, ännu en fördel att sitta online. Gjorde en burk till A att ha sin nycklar, kort och mobil i. Han har som daglig morgonrutin att springa runt i lägenheten som en yr höna, svärandes, letandes efter något av ovanstående. Ville ha en lite maskulin känsla på burken men blev lite platt och tråkig. Betyg Godkänt, men inget mer.

Upptäkte igår att Lillebror nog dragit samma vinstlott som storasyster i det stora DNA-lotteriets kategori hår. .. Såg en skruvlock bakom örat och går han i Ls fotspår är det bara början. Frågan är bara om han kanske i tonåren anser det vara en nitlott?!

1 kommentarer:

anna sa...

Jag tycker att den blev superfin :)