CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

måndag 29 september 2008

Hektisk helg med vackert väder

Först å främst GRATTIS MAMMA! som fyller år idag :D



Igår var L ute med pappa å vovven. Efter en lång stund kommer de hem alla tre och ser blygsamma ut. Vovven med svansen mellan benen, L kikar under lugg och mannen ser ut att vilja förtälja något. Han drar av L mössan och där visar sig världens praktbula! Det visade sig att vovven fått terrier-ryck ute och stackars L kom i vägen och innan A han reagera dånade Ls huvud rakt i rutchkanan. L var tapper, hon blir mest arg när hon gör illa sig men nu var hon lite ledsen. Idag är det fotografering på dagis, blir nog kanske inga bilder i år då!

Eftermiddagen spenderade jag, L och Lillebror i den nya fina lekplatsen i området. Vädret var varmt och skönt solen lös men var det nå människor där? ! Tomt! Alltså vad gör folk på helgerna? Sak samma, vi njöt av vädret och den nya roliga lekparken.
Kolla in bulan mitt i pannan!



Vid fyrasnåret återvände en emigrerad Storebror. Han hade tagit tillflykt till morfar och E under helgen. Han behövde få vara liten, sedd och ompysslad. Han hamnade på rätt ställe. Det var en harmonisk och glad Storebror som välkomnades hem av familjen. Med sig hade han farmor, farfar,C och N som skulle fira Lillebror.

Det blev lite osämja om sista biten tårta, vilket är ett gott tecken. C och N fick sina presenter eftersom de fyllt år. Lillebror fick också presenter så klart men gillade nog paketsnöret bäst.
Ns present...


1 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Förlåt om jag var kort i telefonen,Hoppas på en bra natt.Vad fina saker du gör,kul att få.