CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 1 augusti 2008

Syskonkärlek...

Ja, de bråkar nästan konstant men så ibland skiner deras kärlek starkare än solen. Storebror och L, de är för söta. När AA och G var här sov de på bäddsoffan i Storebrors rum och han fick sova på en madrass på golvet i Ls rum. Tydligen var det mysigt för nu vill ingen av dem sluta. I fem nätter har de delat sovrum. På kvällen när jag går in för att kolla till dem ligger de så söta och sover tillsammans. På hotellet vi ska bo kommer de vara tvungna att dela rum så vi får väl se hur pigga de är på just det när vi kommer hem :)
Har själv ett mycket starkt minne av när min snälla brorsa räddade mig från en myrstack på Östra Holmen för sisådär hundra år sedan. Han trotsade sin egen säkerhet och kom till min undsättning. Tror det var då jag förlät honom för att han klippte av mina ögonfransar ett par år tidigare ;)
Igår var jag en sväng till Willys för att fylla på lite här hemma. Himlen var alldeles svart utanför och man kunde höra åskan mullra. Så plötsligt när jag står och letar efter vanlijyoghurt slocknar ljuset. Inte så farligt tänkte jag först innan jag får syn på att dörren till mejeriavdelningen stängs. Kul, inlåst på mejeriavdelnngen med tre andra passivt hysteriska människor. Inte så värst varmt var det heller. Innan jag han tänka så mycket mer öppnades dok dörren och lamporna tändes. Puh!

Nu vet jag att det spökar här, vissa tror säkert jag är knäpp men det händer konstiga grejer. Vi har under en lång tid hört steg på övervåningen men det är vi så vana vid nu att vi inte hör dem längre. Men här om dagen när jag skurade badrummet på övervåningen stängdes plötsligt kranen av. Samma sak hände när A skruvat på badvattnet och gick ut för att hämta en handduk. När han kom tillbaka var kranen avstängd. Nu på morgonen ramlade en porslinsskål i golvet i köket. Alla var i vardagsrummet och eftersom jag precis gjort i ordning disken vet jag att ingen av barnen ställt något på kanten. Börjar på att bli lite nojjig...A vill flytta. Men jag tror "någon" följer efter oss för det hände skumma saker i förra lägenheten också.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka sötnosar/ M