CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 22 augusti 2008

Tillbaka!

Nu är vi hemma igen efter en lång och skön semester. Det kändes riktigt skönt att komma hem. Att den goda städfen hade varit här gjorde ju inte saken sämre, tack mamma!

Den enda som kanske inte var så roligt med att komma hem var att Lillebror numer vant sig vid att alla sover i samma rum och i stort sett samma säng. Han fick visserligen en sån där resesäng på hotellet men den var han livrädd för och med tanke på att vi alla sov i samma rum orkade jag inte bråka med honom om natten. Han fick ligga i vår dubbelsäng dit även L kröp upp på småtimmarna. Den enda som inte sov i vår säng var storebror men hans säng stod å andra sidan precis brevid våran. Lillebror är hur som helst inte alls särskilt nöjd med påfundet att somna och sova själv i sin spjälsäng men det ska vi ta ur honom snabbt!


Här kommer en liten glimt av resan...

Nej, vi var inte på Hawaii men de hade Ahloha-tema en kväll och Storebror lyckades knipa åt sig en blomsterkrans som L såklart blev förstjust i.

Vackra och så himla duktiga storebror! Han har verkligen varit en tillgång på resan, så självständig men också så hjälpsam med de små. Jag och Lillebror gosar vid poolen. Han sov som om han lånat Skalmans klocka. Varje dag klockan 10-12 och 15-16,40 sov han i vagnen vid poolen trots allt oväsen. Ska nog skriva en liten klausul i testamentet om just detta ;)

Kommer fler bilder snart, måste ägna mig åt lite packa-upp och fixa saker! Å läsa bloggar såklart!

1 kommentarer:

Gin/Ginny sa...

Välkommen hem! :)