CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lördag 25 april 2009

PIF #1

Nu är PIF-paketet skickat. Det har Jenny i Gävle som destination. Förhoppningsvis passar byxorna hennes 3-åring. Har länge velat prova ett mönster på muddbyxor som ser så härligt pösiga ut. Men eftersom L vägrar ha byxor, Storebror drar 158 och Lillebror är smal som en sticka har jag aldrig haft tillfälle. L fick prova de färdiga byxorna, hon tyckte genast om dem så nu har jag fått lov att sy ett par till henne också!
Byxorna är i mjuk härlig frotté, hopplöst att sy i då det mer än gääääärna fransar sig och luddar så in i bomben. Men det är helt klart värt det, plagget blir så mjukt och skönt, man kan tvätta det i 60 grader och det lämpar sig att torktumla. Tänk om det var så med alla barnplagg!


Med i paketet är också ett Torkyfodral som kan komma till användning under sommarens picnic äventyr eller hemma på matbordet ;)
Jättespännande att sy till någon man inte känner!

Dagen kommer spenderas i stugan, var tänkt att jag redan skulle varit där men Lilllebror ville annat. Han var så trött efter att ha hostat halva natten att han fick sova lite innan vi åker ut. Storebror hade fått lov att ha med sig sin bästa kompis idag så vi var i alla fall tvungen att åka i två bilar ut. Grabbarna fick åka i en bil och jag å de två små kommer när vi kommer. Ser ut att kunna bli en toppendag!!!