CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 19 december 2008

Stressad å ledsen för en skitsak



Idag har varit en riktigt stressig dag. Inte förmiddagen egentligen men från klockan två har det varit multitasking som gäller. Fixade en present till en fröken på Ls dagis vars vikariat gått ut. Visade sig vara förgäves då hon redan gått när jag kom. L ville som vanligt inte följa med hem och Lillebror försökte fly till rutchkanan. Med svetten sprutandes och humöret på bristningsgränsen fick jag till slut med mig dem till Storebrors skola, ut ur bilen igen, in hämta, ut till bilen, spänna fast i stolarna å så vidare till Maxi för att handla, Jippi!


Det var ju ingen annan som tänkt handla samtidigt...


Någonstans under handlingen slängde Lillebror bort sin napphållare. Jag äääääälskade den där napphållaren. En liten skitsak egentligen men jag blev så jäkla ledsen. Fick den av bror förra året i julklapp och har använt den varje dag sedan dess. Med tanke på att Lillebror har som signum att ta ut nappen och slänga den i ett zick-zack-mönster fyller den en viktig funktion. Att den dessutom var skitsnygg, kammoflagemönstrad och förbannat cool gör inte saken mindre ledsamt. Så trots att jag egentligen inte har råd tjackade jag en ny direkt när jag kom hem. Tradera kan man lita på!


Nu visade det sig att mannen åkt tidigare från jobbet, tagit vägen förbi både systemet och italienska affären så nu får jag väl ta å hissa upp mungiporna!
En ask som egentligen var tänkt till någon annan från början, lämnade den på dagis då fröken säkert kommer förbi för att hälsa på.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin ask!

Och jag är lika. Kan gräma mig över en liten sak som betyder mycket. Över huvudtaget tycker jag inte om att tappa bort saker.

Tur att dagen vände! Kram Annica

Anonym sa...

Jättefin ask super duper.Tack för korten.